Matematik

Eksponentielle- og potensfunktioner

29. januar 2020 af r0c (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, sidder i en situation hvor jeg har meget svært ved nogen opgaver, hvis der nogen der kan svare på nogen af opgaverne vil det være en kæmpe hjælp!

Har valgt at sætte den ind som en word, som man kan hente ned.

Hvis i har svaret så må i meget gerne hjælpe :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2020 af peter lind

Jeg kan ikke læse dele af filen fordi du bruger det rædselsfulde doc format. Send det i stedet ind i pdf format.

Hvad kan du selv klare ? og hvad er problemt ? Der er ingen grund til at vi svarer på noget du kan


Svar #2
29. januar 2020 af r0c (Slettet)

Hvordan sender jeg som PDF

Og er genrelt forfærdelig dårlig til Eksponentielle- og potensfunktioner


Svar #3
29. januar 2020 af r0c (Slettet)

Her


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2020 af peter lind

1. Det er da blå der vokser hurtigst for x>1

2. I den første er der 1 korn. I den anden er der 2*1 korn, iden 3. er der 2*2=4 korn. I den 4 er der 2*4 korn = 8 o.s.v.

3. Løs ligningen f(x) = 10

4. Se formel 109 og 110 side 20 i din formelsamling


Svar #5
29. januar 2020 af r0c (Slettet)

Peter hvad mener du med 2 og 3?


Skriv et svar til: Eksponentielle- og potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.