Matematik

Differentialligninger

10. februar 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Vil man godt kunne sige, at -d[A]/dt=k er separabel? Vil man så skrive k=?? og g([A])=1=


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2020 af mathon

så vil man skrive

                                  \small \mathrm{d}\left [ A \right ]=-k\cdot \mathrm{d}t


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2020 af AMelev

#0 Det kan man godt, men det er at gå over åen efter vand.
-d[A]/dt er jo -[A]'(t), så du kan bare bestemme stamfunktion. FS side 26 (148) 


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.