Matematik

Befolkningsudvikling

15. februar 2020 af melmor (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er de nogen, der kan hjælpe mig med denne opgave indenfor befolkningsudvikling i matematik? Jeg kan ikke umiddelbart finde ud af, hvordan jeg beregner ^R. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2020 af peter lind

R205 = 20800/16900

R2006 = 17800/208o

o.s.v

R fås af den anden formel


Svar #3
15. februar 2020 af melmor (Slettet)

Er dette rigtigt forstået? 

R0 = 20800/16900 = 1,23

R1 = 17800/20800 = 0,85

R2 = 21200/17800 = 1,19

R3 = 21000/21200 = 0,99

^R = (1,23*0,85*1,19*0,99)^1/3 = 1,07


Skriv et svar til: Befolkningsudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.