Matematik

fordoble

18. februar 2020 af Klaus17 - Niveau: C-niveau

hej har fået denne her opgave jeg ikke ved hvordan skal løses: 

halvdelen af et tal er dobbelt så stort som 3 

a) bestem tallet 

hvordan løses sådan en?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2020 af mathon

              \small \frac{1}{2}\cdot t=2\cdot 3...


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2020 af PeterValberg

kald tallet for x, så gælder der, at:

0,5\cdot x = 6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: fordoble

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.