Matematik

mat

21. februar 2020 af Kasper8240 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal finde diferentialkovienten er lidt i tvivl

 ??(??)=??2+7

??(??)=3??2+5

??(??)=4??2+3??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af AMelev

Læg lige et billede af opgaveformuleringen op. Det der står i #0 giver ikke mening.


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.