Matematik

Monotoniforhold?

28. februar 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er det her rigtigt det jeg har fundet ved den her graf? og hvad er monotiniforhold og ekstremum?

Vm(f) = ]-1, 15] 

Dm(f) = ]-2, 7]

Opgave:  https://imgur.com/a/jYncaKO


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2020 af ringstedLC

a) Din værdimængde er ikke korrekt. Tjek enhederne på y-aksen og vend klammerne rigtigt. Def.-mængde OK.

b) Se: https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/monotoniforhold


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2020 af AMelev

Opdater din profil, så uddannelsen passer (10. klasse harmonerer ikke med C-niveau), ellers ved vi ikke, fx hvilken formelsamling, vi evt. kan henvise til.
Vm(f) = [min(f),max(f)]
Monotoniforhold: Angiv de x-intervaller, hvor f er voksende hhv. aftagende.
       

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Monotoniforhold?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.