Matematik

Nspire - Harmonisk svingning

03. marts 2020 af kingoman - Niveau: B-niveau

Jeg har denne opgave nedenstående opgave som skal laves i Nspire CAS, men jeg kan ikke finde en guide til hvordan dette indtastes og faktisk beregnes. 
(Facitliste gav desværre kun guide til hvad svaret er, 27.25, men ikke hvordan det laves og udregnes så jeg ved det til en anden gang)

f(x)=48⋅sin(1.4⋅x+3)−8f(x)=48·sin1.4·x+3-8

Beregn  f(x0)f(x0) når x0=4x0=4.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2020 af PeterValberg

Forskriften for f ser lidt mærkelig ud, - er du sikker på, at du har skrevet det korrekt?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. marts 2020 af kingoman

Det er fordi den har fået kopieret for meget, undskyld.

f(x)=48⋅sin(1.4⋅x+3)−8
f(x0) når x0 =4

https://imgur.com/3MjFxNH


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2020 af PeterValberg

Husk at indstille Nspire til radianer...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #4
03. marts 2020 af kingoman

Perfekt, tak !!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2020 af AMelev

#0 Væn dig til at vedhæfte et billede af opgaven i stedet for at skrive af. Så undgås fejl og mangler.


Skriv et svar til: Nspire - Harmonisk svingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.