Fysik

fysikopgave

04. marts 2020 af Moodie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey!

er der nogen der kan hjælpe mig med opgave b? 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2020 af mathon

        \small \begin{array}{lllll}b)&\varphi _1=\sin^{-1}\left ( \frac{\lambda }{d} \right )\\\\&\varphi _1=\sin^{-1}\left ( \frac{\lambda }{1666.67\; nm} \right ) \end{array}


Svar #3
05. marts 2020 af Moodie (Slettet)

kan du forklare hvordan du er kommet frem til 1666,67 nm? 

og tak for svaret!


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2020 af mathon

         \small \begin{array}{lllll}& 1\; mm = 10^6\; nm\\\\&\frac{1}{600}\; mm=\frac{1}{600}\cdot 10^6\; nm=1666.67\; nm \end{array}              


Skriv et svar til: fysikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.