Matematik

hjælp

11. marts 2020 af hanne432 (Slettet) - Niveau: B-niveau

EN som kan forklare hvordan denne opgaves skal laves


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2020 af janhaa

a)\\P=0,7^5*0,3^2 \\ b)\\ P=0,7^3*0,3^4


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2020 af janhaa

c)

P=\binom{7}{2}*0,7^5*0,3^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2020 af janhaa

#1

a)\\P=0,7^5*0,3^2 \\ b)\\ P=0,7^3*0,3^4

a)

P=0,75*0,32

b)

P=0,34*0,73


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.