Matematik

Vektor-regning HJÆLP!!!!

12. marts 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, har denne opgave (bilag), og ved ikke helt hvordan jeg gør. Det er med hjælpemidler!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2020 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2020 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} A: (0,0)\text{ kunne}\Rightarrow B:(8,0)&\Leftrightarrow C:(8,4)\Leftrightarrow D:(0,10) \\ \overrightarrow{CB} &= \binom{B_x-C_x}{B_y-C_y} \\ \overrightarrow{CD} &= \binom{D_x-C_x}{D_y-C_y} \end{align*}

c)

\begin{align*} O &= |AD|+|AB|+|BC|+\sqrt{|AB|^2+(10-4)^2} \end{align*}


Skriv et svar til: Vektor-regning HJÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.