Matematik
Indsættelsesmetoden
16. marts 2020 af
Matematikproblemer1
-
Niveau: 8. klasse
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan man skal regne med indsættelsesmetoden nogle der kan hjælpe med disse opgaver?:
Y= 2x+4 ^ y= -4x+ 10
Y= 1/2x-7 ^ y= -4x +20
Y= X ^ y+ x= 10
Y= x+2y= 14 ^ 1= y-1,5x
Y= 2x-3y= 100 ^ -7-y= 120
Vil sætte stor pris på det hvis nogle gad at forklare mig hvordan man gør, da jeg virkelig ikke forstår det..
Y= 2x+4 ^ y= -4x+ 10
Y= 1/2x-7 ^ y= -4x +20
Y= X ^ y+ x= 10
Y= x+2y= 14 ^ 1= y-1,5x
Y= 2x-3y= 100 ^ -7-y= 120
Vil sætte stor pris på det hvis nogle gad at forklare mig hvordan man gør, da jeg virkelig ikke forstår det..
Svar #3
16. marts 2020 af peter lind
Det tror jeg ikke på. Kan du ikke vedlægge den originale opgave som en pdf fil eller billedfil
Skriv et svar til: Indsættelsesmetoden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
