Matematik

Andengradsligninger

17. marts 2020 af coronanana - Niveau: 9. klasse

Hvilket tal er løsning til begge ligninger? Og hvordan finder jeg svaret?

                y = x2 + 3x
                y = x + 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2020 af thelma333 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2020 af mathon

                          \small \begin{array}{lllll}&x+8=x^2+3x\\\\&x^2+2x-8=0\\\\&x=\left\{\begin{matrix} -4\\2 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.