Matematik

Tangent

18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvordan kan man omforme tangent ligningen hvis man ikke kender (BC) men derimod tan(A) og (AC)

Nogle der ved det

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af janhaa

give all info

or give the whole problem


Svar #2
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

This is eg

Svar #3
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Here it is
Vedhæftet fil:20200318_153817.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2020 af ringstedLC

I en retvinklet trekant, hvor:

\begin{align*} \angle C &= 90^{\circ} \\ \tan(A) &= \frac{BC}{AC} \\ BC &= \tan(A)\cdot AC \\ \end{align*}


Svar #5
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvordan kan man omforme sinus ligningen hvis man kender (AB) og vinkel A og skal finde (BC)

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2020 af mathon

          \small a=c\cdot \sin{A}


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2020 af ringstedLC

Nu må lige bruge lidt mere tid end 3 min. på at studere svaret i #4, inden du (igen, igen) stiller et andet spørgsmål, der minder så meget om det første, at du selv bør kunne svare på det.


Svar #8
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad er (BC) når AB er 5 cm og vinkel A er 60 grader

Går i stå her

Svar #9
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. marts 2020 af mathon

            a = c · sin(60°) = 5 · √(3)/2 


Skriv et svar til: Tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.