Matematik

Differentielligning og linjeelement

21. marts 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der vil være søde at hjælpe mig med denne opgave :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2020 af mathon

                                 \begin{array}{llll}a)&\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\frac{3-4}{2\cdot 3^2}\cdot 6^2=\frac{-1}{18}\cdot 36=-2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

dy/dx=(3-4)/(2·3^2 )·6^2=-2

dvs 

Linjestykket tangerer løsningskurven gennem dette punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

#3

dy/dx=(3-4)/(2·3^2 )·6^2=-2

dvs 

Linjestykket tangerer løsningskurven gennem dette punkt.

23^2 er en fejl, stå 3^2


Skriv et svar til: Differentielligning og linjeelement

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.