Matematik

konfidensintervaller

23. marts 2020 af muste (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, kunne godt bruge hjælp til den her opgave. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2020 af AMelev

          
a) Stikprøveandelen \widehat{p}=\frac{120}{1325}

b) Se FS 42 (255)

c) Hvis 7.8% ligger uden for konfidensintervallet, så ja. Ellers ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2020 af peter lind

b) det er en binomialfordeling med n = 1375 p=120/1325

se formel 253 og formel 254 side 41 samt formel 255 næste side

c) se om 7,8% af 1325 ligger i intervallet


Skriv et svar til: konfidensintervaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.