Matematik

Problemregning

03. april 2020 af Eca - Niveau: 7. klasse
Hej jeg spørger lige en gang til, da jeg ikke fik svar sidste gang.

C- Jeg forstår det simpelthen ikke...

Jeg vedhæfter et billede






Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2020 af Soeffi

a) Volumen = (4/3)·r3, hvor r = 3/2 cm = 1,5 cm.

b) Diameteren af røret skal være 3 cm og længden skal være 3·3 cm = 9 cm (...er usikker på frirum.)

c) Rumfanget af luft = rumfang af rør minus rumfang af kugler.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2020 af xDxDxDxDxD (Slettet)

Formlen for volumen af en kugle er 4/3*pi*r3, du kan bare google det hvis du er i tvil.

Resten af hvad svar #1 siger er rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. april 2020 af Soeffi

#2. Formlen for volumen af en kugle er 4/3*pi*r3...

Jeg syntes nok, jeg havde glemt et eller andet.


Svar #4
03. april 2020 af Eca

Tak begge to???? Nu forstår jeg det.. Jeg har googlet, men kunne ikke finde noget der kunne hjælpe mig med det spørgsmål.
Så det er en stor hjælp det her.
Rigtig god påske:)

Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.