Matematik

Tangentligning

03. april 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Jeg har problemer med de sidste opgave c) og d)

Nogle som vil hjælpe?:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2020 af janhaa

c) CP = [6, 8]

d) 2(x-2) + 2(y+1)*y ' = 0

2*6 + 16y' = 0

y' = -3/4

yt = (-3x/4) + 13


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{llllllllll} & \overrightarrow{CP} = \begin{pmatrix} 6\\8 \end{pmatrix} \quad \textup{og} \quad P(6,8) \qquad t \textup{:} \quad 6(x-8)+8(y-7)=100 \\\\ & \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad 3(x-8)+4(y-7)=50 \\\\ & \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad 3x+4y-102=0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2020 af mathon

korrektion for tastefejl:

\small \small \begin{array}{llllllllll} & \overrightarrow{CP} = \begin{pmatrix} 6\\8 \end{pmatrix} \quad \textup{og} \quad P(8,7) \qquad t \textup{:} \quad 6(x-8)+8(y-7)=0 \\\\ & \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad 3(x-8)+4(y-7)=0 \\\\ & \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad 3x+4y-52=0\\\\& \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad y=-\frac{3}{4}x+13 \end{array}


Skriv et svar til: Tangentligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.