Matematik

Skalarprodukt, kvadratsætning og isolering

17. april 2020 af hejjjjjjjjjj09 - Niveau: A-niveau

Hejsa:) 

Er der nogen, som kan hjælpe med at isolere "a prik b" i denne sætning? 

Ia→ - bI2 = IaI+ IbI2 - 2 • a→? • b

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2020 af janhaa

2ab = |a|2 + |b|2 - |a - b|2

ab = 0,5(|a|^2 + |b|^2 - |a - b|^2)


Skriv et svar til: Skalarprodukt, kvadratsætning og isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.