Matematik

Logaritmefunktioner 1108

21. april 2020 af javannah5 - Niveau: C-niveau
Er der nogle der kan hjælpe har lidt svært ved at lave den?
Vil også gerne har et af dem lavet som et eksempel sammen med en forklaring for på den måde kan jeg bedre forstår det.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af peter lind

Gå ind og se i din bog eller formelsamling hvilken regneregler der findes for logaritmefunktioner


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2020 af mathon


Svar #4
22. april 2020 af javannah5

Kan du ikke godt bare forklare det til mig

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2020 af mathon

'værktøj'            

                    \small \begin{array}{llll}1)&\log(a\cdot b)=\log(a)+\log(b)\\\\ 2)&\log\left(\frac{a}{b}\right)=\log(a)-\log(b)\\\\ 3)&\log\left ( a^n \right )=n\cdot\log(a) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{llll}a)&\log(2)+\log(3)=\log(2\cdot 3)=\log(6) \\\\ d)&3\log(2 )+2\log(3)-2\log(6)=\log(2^3)+\log(3^2)-\log(6^2)=\log\left ( \frac{2^3\cdot 3^2}{6^2} \right )=\log\left ( \frac{2^3\cdot 3^2}{2^2\cdot 3^2} \right )=\log(2) \end{array}


Skriv et svar til: Logaritmefunktioner 1108

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.