Matematik

Basiskemi

28. april 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau

2,0 g opløses i 1,0 L demineraliseret vand. 

Hvad er den aktuelle stofmængdekoncentration af Na+ og OH- i opløsningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af AMelev

Stil spørgsmålet i Kemi-forum.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2020 af janhaa

#0

2,0 g opløses i 1,0 L demineraliseret vand. 

Hvad er den aktuelle stofmængdekoncentration af Na+ og OH- i opløsningen?

n=m/M=2/40 =0,05 (mol)

C=n/V = 0,05/1 (M) = 0,05 (M)


Skriv et svar til: Basiskemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.