Matematik

øvelse

06. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

(1) er det 7x

Vedhæftet fil: mmm.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2020 af PeterValberg

Ja, det er 7x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
06. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Jeg tænker nok det er 7x men hvordan kommer man frem til det

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2020 af PeterValberg

2x + x + 4x = x + x + x + x + x + x + x = 7·x = 7x     (7 gange x)

giver det mening?
ellers er det måske på tide, at du faktisk åbner din matematikbog
og prøver at læse samt forstå, hvad det er, der står i den....

du kan da umuligt være så uvidende omkring grundlæggende matematik....eller hvad?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
06. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

er det rigtigt som jeg har lavet (a) - (e)

Vedhæftet fil:yyy.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2020 af PeterValberg

Jeg har svært ved at gennemskue, hvad din opgave faktisk går ud på...
har du mulighed for at uploade selve opgaveteksten?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
06. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Opg teksten står øverst

Brugbart svar (0)

Svar #9
07. maj 2020 af PeterValberg

Som jeg læser teksten, så har du ret i fordelingen af mønterne:

A: m + n
B: 3m + 3n eller 3(m+n) , begge er korrekte
C: 3m + n
D: m + 3n

Tilsammen har de således 8m + 8n mønter

Hvis det er meningen, at du skal bestemme det eksakte antal mønter,
de hver især har, - altså værdien af hhv. m og n, så mangler der en
oplysning omkring det samlede antal mønter, tænker jeg og måske
en oplysning om m og n's indbyrdes forhold....

Er du sikker på, at der ikke er flere oplysninger i opgaven?
måske det er en delopgave, hvor man skal bruge nogle oplysninger
fra et tidligere (del)spørgsmål ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: øvelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.