Matematik

Differensligninger HJÆLP

22. maj 2020 af raqu4 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen, der kan hjælpe med denne opgave?

på forhånden tak

Vedhæftet fil: yy.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2020 af peter lind

a) Rentefod = 1,025 - 1. 500

b)sæt y0 =10000


Svar #3
22. maj 2020 af raqu4

a) det faste beløb er 500 ikke?

b) 1,025*10000+500=1525? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2020 af peter lind

a) jo

b) Om igen


Skriv et svar til: Differensligninger HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.