Matematik

Influenza

03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
en influencer kan tjene penge på at reklamere for en virksomheds varer på sociale medier som fx Instagram.
Anton er influencer. Når han laver et opslag, der reklamerer for en bestemt virksomheds varer, tjener han 0,05 kr. for hver person, der følger ham.

Hvor mange penge tjener Anton, når han laver sådan et opslag, og der er 23.112 personer, der følger ham?
Han ville tjene 1.155,6? kr. for hver person han følger
23112·0,05=1155,6


Skriv et udtryk, Anton kan bruge til at beregne, hvor mange penge han tjener, når han laver sådan et opslag, og der er n personer, der følger ham.

Er det ikke så n*0.05

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2020 af MandenMedMangeHatte

Influenza og “influencer” er ikke det samme.

Svar #2
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

undskyld min ven. det er influencer.

Skriv et udtryk, Anton kan bruge til at beregne, hvor mange penge han tjener, når han laver sådan et opslag, og der er n personer, der følger ham.

Er det ikke så n*0.05

Eller n*antal penge


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2020 af MandenMedMangeHatte

Jo

Svar #4
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Der er 3 nye virksomheder, som gerne vil betale Anton for at lave opslag, hvor han reklamerer for deres varer på sociale medier. Herunder kan du se, hvor mange penge Anton kan tjene pr. opslag hos hver af de 3 virksomheder.

1. ung Mode: 900 kr.

2. Supersmart: 0,03 kr. for hver person, der følger ham.

3. Nethandlerne: 400 kr. og desuden 0,02 kr. for hver person, der følger ham.

Anton kan kun reklamere for en af virksomhederne. Han har 23.112 følgere, men han forventer, at han i fremtiden kan få flere.

tænker på er det ikke 3, fordi Anton skal vælge opslag for nethandleren, hvis han vil tjene mange penge som mligt. Nethandleren betaler ham nemlig 400 kr. og desuden tjener han også 0,02 for hver person, der følger ham. er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvordan skriver du de her problemer ind på computeren så hurtigt? Eller kopierer du dem bare fra internettet?

Svar #6
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

nej har dem på min computer


Svar #7
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Der er 3 nye virksomheder, som gerne vil betale Anton for at lave opslag, hvor han reklamerer for deres varer på sociale medier. Herunder kan du se, hvor mange penge Anton kan tjene pr. opslag hos hver af de 3 virksomheder.

1. ung Mode: 900 kr.

2. Supersmart: 0,03 kr. for hver person, der følger ham.

3. Nethandlerne: 400 kr. og desuden 0,02 kr. for hver person, der følger ham.

Anton kan kun reklamere for en af virksomhederne. Han har 23.112 følgere, men han forventer, at han i fremtiden kan få flere.

tænker på er det ikke 3, fordi Anton skal vælge opslag for nethandleren, hvis han vil tjene mange penge som mligt. Nethandleren betaler ham nemlig 400 kr. og desuden tjener han også 0,02 for hver person, der følger ham. er det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. juni 2020 af PeterValberg

Prøv at beregne Antons indtjening i de enkelte tilfælde....

Ved ung Mode vil han få:       900 kr.

Ved Supersmart vil han få:     23112 · 0,03 = ...... kr

Ved Nethandlerne vil han få:   23112· 0,02 + 400 = ..... kr.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Influenza

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.