Dansk

Elvis Presley

22. juni 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej.

Jeg skal fremlægge om Elvis presley, så jeg har selvfølgelig skrevet noter til det.

Så jeg ville bare lige spørge om der nogen der ville læse den igennem/rette. Så det giver mening?

Jeg er ordblind, så jeg har det ret svært. 

Teksten:

Hvem er Elvis Presley?

Elvis Presley kom fra meget ydmyg begyndelse og voksede op til at blive et af de største navne i rock 'n' roll. I midten af ??1950'erne optrådte han på radio, tv og sølv skærm(et gammeldags tv). Den 16. august 1977, da han var 42 år gammel, døde han af et hjertestop, hvilket var relateret til hans stofmisbrug. Siden hans død har, Elvis Presley været et af verdens mest populære musik ikoner.

Elvis tidligere liv

Elvis presley blev født den 8.  januar 1935. Elvis var en tvilling. Men hans tvillingebror, ved navn Jessie Presley, var dødfødt. Elvis blev hjemsøgt af dette hele sit liv, og hans mor plejede at sige, at Elvis havde energien fra to mennesker.

Han blev født og opvokset i Mississippi. Hans far blev taget til fængslet, da han var kun tre år gammel. Han var meget knyttet til sine forældre, så han var meget chokeret.

Da han var i skole, fik Elvis gode karakterer, der begyndte i folkeskolen og fortsatte gennem gymnasiet. Han havde et godt gennemsnit, selvom han voksede op med ikke så gode vilkår og derfor  flyttede mange gange som barn.


 

Elvis Presleys død

Elvis Presley døde den 16. august 1977, da han var 42 år i Tennessee. Han døde af et hjerteanfald, der skete, fordi han var en narkoman. Han blev fundet død flere meter væk fra toilettet i sit badeværelse, men det siges, at han var på toilettet, da hans hjerteanfald begyndte.


 

Elvis stil

Elvis havde sin egen stil, og han var bestemt en trendsætter. Han ville bære noget en dag, og den næste dag var alle iført det. Han gik med håndlavede skjorter, afslappet dragter, smykker og sko. Han var mester i at bære læderjakker. Han havde en interessant smag med stil.

- Mange tak for du gad at læse/hjælpe mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2020 af Jeppe101

Siden du er ordblind, så er det din lærer der kender dig bedst og hvordan du skal lære at stave. Det vil på ingen måde hjælpe dig at andre retter det for dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2020 af Stygotius

Det som du kalder "teksten", er nok ikke skrevet af dig selv men bærer kraftigt præg af være noget engelsk som er blevet oversat af Google Translate til et rigtig dårligt danglish. (Dette har intet med ordblindhed at gøre. Der er intet i teksten som tyder på ordblindhed). Du har vist lavet et fupnummer her,  og der er sikkert nogle der vil falde for det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2020 af Jeppe101

Ja, det ligner det meget.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juli 2020 af bryllupsfoto

Elvis Presley var unik og genial og hans stemme er stadig ikke matchet af nogen idag.

Mvh

Rene Terp


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juli 2020 af Jeppe101

@Rene Terp, hvis du gerne vil reklamere, så læs her:

https://www.studieportalen.dk/information/annoncering


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juli 2020 af Stygotius

Teksten:

Hvem er Elvis Presley?

Elvis Presley kom fra en meget ydmyg begyndelse og voksede op til at blive et af de største navne i rock (')n' roll. I midten af ??1950'erne optrådte han på radio, tv og (sølv skærm) sølvskærm (et gammeldags tv). Den 16. august 1977, da han var 42 år gammel, døde han af et hjertestop, hvilket (var relateret til ) skyldtes hans stofmisbrug. Siden (hans) sin død har(,) Elvis Presley været et af verdens mest populære (musik ikoner) musikikoner.

Elvis' tidligere liv

Elvis (p) Presley blev født den 8.  januar 1935. Elvis var (en) tvilling. (Men h) Hans tvillingebror, ved navn Jessie Presley, var dødfødt. Elvis (blev hjemsøgt) var plaget af dette hele sit liv, og hans mor plejede at sige, at (Elvis)  han havde energien fra to mennesker.

Han blev født og var opvokset i Mississippi. Hans far blev (taget til) fængslet, da han var kun tre år gammel. Han var meget knyttet til sine forældre, så han var meget chokeret.

Da (han var) Elvis gik i skole, fik (Elvis) han gode karakterer, (der begyndte i folkeskolen og som) hvilket fortsatte gennem gymnasiet. Han havde et godt gennemsnit, selvom han voksede op med ikke så gode vilkår og derfor  flyttede mange gange som barn.  (Hvad har opvæksten at gøre med et gennemsnit?)


 

Elvis Presleys død

Elvis Presley døde den 16. august 1977 i Tennessee, da han var 42 år (i Tennessee). Han døde af et hjerteanfald, (der) og det skete, fordi han var (en) narkoman. Han blev fundet død flere meter væk fra toilettet i sit badeværelse, men det siges, at han var på toilettet, da hans hjerteanfald begyndte.


 

Elvis stil

Elvis havde sin egen stil, og han var bestemt en trend(sætter)setter. Han ville (bære) have noget en dag, og den næste dag var alle iført det. Han gik med håndlavede skjorter, afslappe(t)de dragter, smykker og sko. Han var en mester i at (bære) gå med læderjakker. Han havde en interessant smag med stil.


Skriv et svar til: Elvis Presley

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.