Matematik

Binomialfordeling

20. juli 2020 af daarligeMien - Niveau: A-niveau

Jeg kan ikke få knækket koden på denne opgave. Jeg kigger på den officielle formelsamling, men er i tvivl om hvilken formel der skal anvendes. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juli 2020 af Forår2020 (Slettet)

Søg på biomialfordeling formel . Jeg har regnet på opgave a og beregnet værdien til .02168 = 2.168 %

Prøv om du kan komme frem til samme resultat.

P (X = 9 ) = 167960 · .249 · ( 1-.24 ) 11 = . 02168


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juli 2020 af Forår2020 (Slettet)

#1 Stavefejl rettet

Søg på binomialfordeling formel . Jeg har regnet på opgave a og beregnet værdien til .02168 = 2.168 %

Prøv om du kan komme frem til samme resultat.

P (X = 9 ) = 167960 · .249 · ( 1-.24 ) 11 = . 02168


Svar #3
20. juli 2020 af daarligeMien

Jeg har prøvet regne, men det ser ikke rigtigt ud. Jeg er også rigtig dårlig til maple.

#1

Hvor har du 167960 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juli 2020 af Forår2020 (Slettet)

Til # 3

kombinationer = K,n = ( 20,9 ) Regn det ud og send resultatet

20! / ( 9! ·11! ) =


Svar #5
20. juli 2020 af daarligeMien

#4 

Det giver 1140. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. juli 2020 af Forår2020 (Slettet)

#5

#4 

Det giver 1140.   ( ja, hvis det var ( 20,3) men det skal være ( 20,9)

                  Prøv igen 20! / ( 9! · 11! ) = 167960


Svar #7
20. juli 2020 af daarligeMien

#6 

Ah, så er jeg med. Jeg misforstod det


Svar #8
20. juli 2020 af daarligeMien

#6 

Forresten, hvordan fik du 11 i eksponet ved sidste del af ligningen? 

Er det ikke 17?


Brugbart svar (1)

Svar #9
20. juli 2020 af Forår2020 (Slettet)

#8

#6 

Forresten, hvordan fik du 11 i eksponet ved sidste del af ligningen? 

Er det ikke 17?   

                 Nej, 20-9 = 11


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.