Matematik

Potensfunktioner

25. august 2020 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau
Jeg håber i kan se det vedhæftede billede samt forstå mit spørgsmål . Billedet handler om at man har brugt en potensregne regel er potensregnereglen man har brugt den samme som a^n: a^m og tak for hjælp :)

Svar #1
25. august 2020 af UCL (Slettet)

Vedhæftet fil

Svar #2
25. august 2020 af UCL (Slettet)

....

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2020 af Anders521

#0, #1, #2 Filen er ikke vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2020 af PeterValberg

Du har følgende potensregler:

a^m\cdot a^n=a^{m+n}

\frac{a^m}{a^n}=a^{m-n}

(ab)^n=a^n\cdot b^n

\left(\frac{a}{b} \right )^n=\frac{a^n}{b^n}

(a^n)^m=a^{n\cdot m}

samt at:

a^0=1

a^1=a

\frac{1}{a^n}=a^{-n}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.