Matematik

stamfunktion og integral

26. august 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har svært ved at starte op på følgende opgave:

F(x) er en stamfunktion til f(x)=2x. Mindsteværdien for F(x) er 4.

bestem forskriften for F(x).


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2020 af janhaa

F(x)= x2 + c


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll}& F(x)=x^2+c=(x-0)^2+c\\\\ \textup{har toppunkt i:}&T=(0,c)\\\\ \textup{aktuelt i:}&T=(0,4)\\\\ \textup{hvoraf:}&F(x)=x^2+4 \end{array}


Skriv et svar til: stamfunktion og integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.