Matematik

Angiv koordinater

28. august 2020 af Skuls - Niveau: A-niveau
Nogle af jer som kan hjælpe med denne opgave. Jeg ved jeg skal bruge formlen som jeg har sendt et billede af. Men kan nogle af jer forklare opgaven?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2020 af Eksperimentalfysikeren

Beregn længderne af de tre sider og vis, at de er forskellige.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2020 af Forår2020 (Slettet)

Hvis trekant ABC  er ligebenet skal to af siderne være lige lange

Brug afstandsformlen til at bestemme længden af siderne  AB , BC og AC


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2020 af Anders521

#0 Det er uvist hvilken formel du henviser til. Du kan bruge vektorregning til at løse opgaven.


Svar #4
28. august 2020 af Skuls

Efter jeg har brugt afstandsformlen og forklaret den ikke er ligebenet fordi siderne ikke er lange er opgaven så løst?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} a=\left |BC \right |=\sqrt{(29-12)^2+(-7-136)^2}&=&\\\\ b=\left |AC \right |=\sqrt{(29-(-12))^2+(-7-7)^2}&=&\\\\ c=\left |AB \right |=\sqrt{(12-(-12))^2+136-7)^2}&=& \\\\\\ \textup{Er opgaven s\aa \ l\o st? Ja.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{lllll} a=\left |BC \right |=\sqrt{(29-12)^2+(-7-136)^2}&=&\\\\ b=\left |AC \right |=\sqrt{(29-(-12))^2+(-7-7)^2}&=&\\\\ c=\left |AB \right |=\sqrt{(12-(-12))^2+(136-7)^2}&=& \\\\\\ \textup{Er opgaven s\aa \ l\o st? Ja.} \end{array}


Skriv et svar til: Angiv koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.