Matematik

regnestyk

02. september 2020 af privat0000 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

7b - (2b + 3b)=  ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2020 af AMelev

Udregn parentesen først ( fx 4 a'er plus 6 a'er giver 10 a'er, så 4a + 6a = 10a)
eller
Ophæv minusparentesen og reducér.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2020 af PeterValberg

7b-(2b+3b)=7b-(5b)=7b-5b=2b

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: regnestyk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.