Matematik

profitfunktionen

07. september 2020 af Alex6766 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har et problem med at løse denne opgave, da jeg tror jeg skal bruge to punktsformlen, men føler ikke det fungere, når jeg  herefter skal beregne TR=TC, nogle der kan hjælpe?

Opgaven er således:

 Find a, b og c i profitfunktionen, når det oplyses, at virksomheden har en profit på 6, når den producerede mængde er 1 (Q=1), og en profit på 4, når den producerede mængde er 6 (Q=6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2020 af peter lind

 Hvordan antages funktionen at se ud ? Der er 3 ubekendte; men kun to kendte punkter. Det ser ikke rigtigt ud.

Kom med hele opgaven helst i en billedfil


Skriv et svar til: profitfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.