Matematik

f(4)

17. september 2020 af smilla798 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej!

Jeg er igang med en aflevering og jeg kan simpelthen ikke finde svaret til den her opgave:

f(x)=5x-2

Bestem f(4)

Kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2020 af Jones2929

Når du har en funktion f(x) er (x) et vilkårligt tal, som du kan sætte ind i funktionen.

Du har funktionen f(x) = 5x-2a = 5. 

Når du indsætter 4 ind i funktionen, skal 5 (a) ganges med 4 

f(4) = 5*4-2 \Leftrightarrow f(4) = 20 -2 (-> f(4) = 18)


Skriv et svar til: f(4)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.