Matematik

Differentialligning:

24. september 2020 af fridalun - Niveau: A-niveau

Hej alle

er der nogen som kan forklare hvad det vil sige at bestemme løsningskurvens tangenthældningen i punkterne A, B og C

jeg har allerede prøvet mig frem, det er opgave b:


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2020 af peter lind

Tangenthældningen er dy/dx


Svar #2
24. september 2020 af fridalun

er min opgave så løst rigtigt eller forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2020 af mathon

b) og c) mangler jo.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textup{sammenlign evt.}\\ \textup{med l\o sningskurven:}&y(t)=\frac{200}{1+19\cdot e^{-0.3\cdot t}} \end{array}


Skriv et svar til: Differentialligning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.