Matematik

Tangenthældning

02. oktober 2020 af needofhelp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Hvordan skal opgave a og b løses??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2020 af janhaa


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} g(x) &= 2x^2 \\ g'(x) &= 2\cdot 2x^{2-1}=4x \\ g'(x_0)=g'(-3) &= 4\cdot (-3)=-12 \\=g'(-2) &= 4\cdot (-2)=-8 \\ =g'(-1) &= 4\cdot (-1)=\;? \\ \end{align*}


Svar #4
04. oktober 2020 af needofhelp (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Tangenthældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.