Matematik

Parrallelle

18. oktober 2020 af Kasperflint28 - Niveau: B-niveau

hej spørgmålet lyder

bestem de tal t for hvilke de to vektorer er parrallele

a=(t      2)    b=(3-t      t)

jeg for resultatet til -2 v 3 men synes ikke rigtig det giver mening nogle der får et andet resultat


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2020 af Anders521

#0 Du har vel løst ligningen t2 + 2t - 6 = 0 mht. t via formel nr. (60) i din formelsamling.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2020 af MandenMedMangeHatte

#0 Hvad er betingelsen for at to 2D vektorer er parallelle?

Svar #3
23. oktober 2020 af Kasperflint28

Så svaret bliver faktisk dette? (se vedhæftet)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2020 af StoreNord

#0
Jeg har svært ved at forstå din opgave:    a=(t      2)    b=(3-t      t)


Skriv et svar til: Parrallelle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.