Matematik

andengradspolynomum

12. november 2020 af merl0117 - Niveau: B-niveau

Betragt funktionen f(x) =  x2 −10 ⋅x −11

D)  BESTEM f(x)=(−1)

Så sætter vi f(-1) ind på x plads

f(x) = -12 −10 ⋅ -1 −11=101

er denne opgave lavet rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2020 af Anders521

#0 Vedhæft et billede af opgaven, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2020 af Anders521

#0 Nej. Svaret er 0. I øvrigt er din skrivelse forkert.


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. november 2020 af Anders521

#0 Du har at f(-1) = (-1)2 - 10·(-1) -11 = 1 + 10 -11 = 0.


Skriv et svar til: andengradspolynomum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.