Matematik

andengradsligning

17. november 2020 af 1234skoleelev - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg denne andengradsligning 2(x+3)^2 -2=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvor er dit eget forsøg?

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2020 af Anders521

#0 Med ligningen 2(x-3)2 -2 = 0 kan det være en go' ide at omskrive den til (x-3)2 - 1 = 0


Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.