Matematik

Andengrads

18. november 2020 af Hejsa123jj (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg forstår ikke hvordan man laver b'eren og c'eren, håber nogle kan hjælpe :)

Jeg har lavet a'eren, har fået funktionen til at være y = -0,059 * x^2 + 1.586 * x + 1.464

Har fundet a i geogebra regresssion model (polynomiel)


Svar #1
18. november 2020 af Hejsa123jj (Slettet)

Her er det fra Geogebra til a'eren


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2020 af peter lind

Højden som funktion af tiden er h =-½gt2+v0yt + 1,5 x koordinaten er x+v0xt  Hvis du sætter det ind kan du finde v0x


Svar #4
18. november 2020 af Hejsa123jj (Slettet)

#3

Højden som funktion af tiden er h =-½gt2+v0yt + 1,5 x koordinaten er x+v0xt  Hvis du sætter det ind kan du finde v0x

Tak, men er det ikke en formel i fysik? opgaven er nemlig til matematik... :) 

Kan du måske hjælpe mig med at forstå c og b, i mat opgaven?


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. november 2020 af Eksperimentalfysikeren

Der er ikke spurgt om boldens hastighed.

b) Når bolden rammer jorden, er dens højde=0, altså f(x) = 0. Løs ligningen. Det giver to løsninger, hvoraf den ene må forkastes.

c) Differentier f(x) og sæt resultatet lig med 0. Indsæt den fundne x-værdi i f(x).


Skriv et svar til: Andengrads

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.