Matematik

f mærke x

08. december 2020 af molly123456789 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej

jeg skal bestemme f mærke x ud fra funktionen f(x)=1/3x^x-x^2-3x

er der nogle der kan hælpe med udregningen for mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2020 af Capion1

Er f (x) nedskrevet korrekt

f(x)=\frac{1}{3}x^{x}-x^{2}-3x   ?

Skal det første led ikke hedde       \frac{1}{3}x^{3}   ?


Svar #3
08. december 2020 af molly123456789 (Slettet)

kan se jeg har skrevet forkert, du har ret, det er sådan den skal se ud :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2020 af Capion1

f (x)  består af tre led, som differentieres hver for sig.
Man benytter
(kxn)' = knxn - 1
 


Skriv et svar til: f mærke x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.