Kemi

Hastighedudtryk

13. december 2020 af AreeyaAA22 - Niveau: B-niveau

Hej med jer.

Jeg ønsker nogen som kan hjælpe mig !!

 Min spørgsmål er :

V = K *(A) er ?

Håber nogen har lyst at hælpe mig

På forhånd tak

Vh


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2020 af ringstedLC

Vedhæft et billede af hele opgaven, det kan jo være hvadsomhelst.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2020 af Heptan

Reaktionshastighed af første orden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll} \textup{N\aa r }A \textup{ er}\\ \textup{en \textbf{reaktant}:}&v=-\frac{\mathrm{d} A}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]\\\\& \frac{1}{\left [ A \right ]}\,\mathrm{d} A=-k\cdot t\,\mathrm{d} x\\\\& \int \frac{1}{\left [ A \right ]}\,\mathrm{d} A=\int -k\cdot t\,\mathrm{d} x\\\\& \ln\left ( \left [ A \right ] \right )=-k\cdot t+\ln\left ( A_0 \right )\\\\& \left [ A \right ]_t =A_0\cdot e^{-k\cdot t}\\\\\\ \textup{N\aa r }A \textup{ er}\\ \textup{et \textbf{produkt}:}&v=\frac{\mathrm{d} A}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]\\\\& \frac{1}{\left [ A \right ]}\,\mathrm{d} A=k\,\mathrm{d} t\\\\& \int \frac{1}{\left [ A \right ]}\,\mathrm{d} A=\int k\,\mathrm{d} t\\\\& \ln\left ( \left [ A \right ] \right )=k\cdot t+\ln\left ( A_0 \right )\\\\& \left [ A \right ]_t=A_0\cdot e^{kt} \end{array}


Svar #4
14. december 2020 af AreeyaAA22


Svar #5
14. december 2020 af AreeyaAA22

Tak for hjælpe. skal jeg bruge differencere til denne formlen? 

Vh


Skriv et svar til: Hastighedudtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.