Matematik

Monotoniforhold

13. januar 2021 af EmilieHansen03 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med denne opgave?

Funktionen f(x) har forskriften

f(x)=x^(4)-8x^(3)+22x^(2)-24x+13

Bestem den afledede f '(x) og gør rede for, at grafen for f(x) har en vandret tangent i punktet P(2, f(2)).

Angiv monotoniforholdene for f(x) og tegn grafen i CAS.

Taaak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2021 af mathon

Vandret tangent
betyder
                              \small \small \begin{array}{llll} f{\, }'(x)=0 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2021 af mathon

Vandret tangent
betyder
                              \small \small \small \begin{array}{llll} f{\, }'(x)=4x^3-24x^2+44x-24=0 \end{array}


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.