Matematik

paramter hjælp

18. januar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

hvordan laver jeg b


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2021 af mathon

#0
              Grafen er ikke færdigtegnet, hvorfor det ikke fremgår, at den har to vandrette tangenter.

     \small \begin{array}{llllll} & \textbf{v}(t)=\frac{\mathrm{d} \textbf{s}}{\mathrm{d} t}=\begin{bmatrix} -2t\\0.3t^2+0.4t-1 \end{bmatrix}\\\\ \textup{\textbf{Lodret} tangent}\\ \textup{kr\ae ver:}\\& \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -2t &0 \\ 0.3t^2+0.4t-1 & 1 \end{bmatrix} \right )=0\\\\& \textup{solve}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -2t &0 \\ 0.3t^2+0.4t-1 & 1 \end{bmatrix} \right )=0,t \right )\\\\\\ \textup{\textbf{Vandret} tangent}\\ \textup{kr\ae ver:}\\& \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -2t &1 \\ 0.3t^2+0.4t-1 & 0 \end{bmatrix} \right )=0\\\\& \textup{solve}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -2t &1 \\ 0.3t^2+0.4t-1 & 0 \end{bmatrix} \right )=0,t \right ) \end{array}


Skriv et svar til: paramter hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.