Matematik

hjælp

19. januar 2021 af pleasesaveme - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med at løse opg b og c med Nspire?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2021 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. januar 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Define }f(x)=-0.013095x^2+1.19619x+8.97429\qquad 2\leq x\leq 32 \end{array}\\\\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} f(24)=-0.013095\cdot 24^2+1.19619\cdot 24x+8.97429 \end{array}\\\\\\ \textbf{c)}\\& \begin{array}{llllll}\textup{solve} \left (25=-0.013095x^2+1.19619x+8.97429 ,x \right )\mid 2\leq x\leq 32 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2021 af mathon

lille rettelse:

                      \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \begin{array}{llllll} \textup{Define }f(x)=-0.013095x^2+1.19619x+8.97429\qquad 2\leq x\leq 32 \end{array}\\\\\\ \textbf{b)}\\& \begin{array}{llllll} f(24)=-0.013095\cdot 24^2+1.19619\cdot 24+8.97429 \end{array}\\\\\\ \textbf{c)}\\& \begin{array}{llllll}\textup{solve} \left (25=-0.013095x^2+1.19619x+8.97429 ,x \right )\mid 2\leq x\leq 32 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.