Fysik

Tårnspringer

27. januar 2021 af jegerherunderlortekarantæne - Niveau: C-niveau

En tårnspringer med massen 85 kg befinder sig 10 m over havoverfladen.

Beregn tårnspringerens potentielle energi.


Svar #1
27. januar 2021 af jegerherunderlortekarantæne

Epot=85*9,82*10=8.347 MJ

da Epot=m*g*h

og g= 9,82


Skriv et svar til: Tårnspringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.