Matematik

Bestem er forskrift for F

03. marts 2021 af gral - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg sidder fast i denne opgave, er der nogen der kan hjælpe mig på vej?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2021 af janhaa

F=\int (ax^2+2x-4)dx=\frac{a}{3}*x^3+x^2-4x+c

F(0) = c = 4

F(1) = (a/3) + 1 - 4 + 4 = 3

a/3 = 2

a = 6

F=2*x^3+x^2-4x+4


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2021 af mathon


Skriv et svar til: Bestem er forskrift for F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.