Afsætning

En udfordring, Joe and the juice!

04. marts 2021 af Laurad462 - Niveau: B-niveau

Vil nogen læse dette igennem for mig? Kunne være så nice!

en væsentlig udfordring for Joe & The Juice på det danske café- og barmarked. Diskuter mulige løsninger af den valgte udfordring:

Omverdenen ved at udvikle sig, i form af at veganisme bliver mere populært i Danmark. Dette kan, for nogle virksomheder, fremstå som en trussel. Dette er grundet, at en del af befolkningen pludselig fravælger at købe bestemte produkter, hvis de indeholder animalske ingredienser. Veganisme vil derfor være en vanskeligt udvikling for virksomheder hvis produkter indeholder mælk, æg og kød.

Dette kunne Joe and the Juice dog i stedet vælge at se som en mulighed. Deres juices indeholder jo netop frugt(som jo allerede er vegansk)  og i nogle tilfælde mælk. Her kunne de vælge at erstatte mælken med alternativer som fx. havremælk. Dette ville betyde for Joe and the Juice at de kunne reklamere med at de sælger veganske produkter, og da lave line-extension ved at tilføje nye varianter, som gør at veganere også kan nyde deres produkter. Folk der ikke lever plantebaseret har naturligvis stadig mulighed og formentligt også en lyst til at købe produkterne, da veganske produkter i sig selv har et godt ry, da den veganske livsstil ses som at være sundere. Der er stadig mange virksomheder der ikke sælger veganske produkter, hvilket betyder for Joe and the Juice at der vil være færre at konkurrere om det nævnte segment med, samt at det ville være muligt for dem at fremhæve denne USP.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af heschGang69 (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: En udfordring, Joe and the juice!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.