Matematik

Rekursionsligninger

08. marts 2021 af Emilo2000 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne her opgave:

Opskriv de første fire tal i talfølgen defineret ved yn+1=4*yn+3 , y0=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2021 af janhaa

y(1) = 4y(0) + 3 = 3

y(2) = 4y(1) + 3 = 12+3 = 15

y(3) = 4y(2) +3 = 63

y(4) = 255


Skriv et svar til: Rekursionsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.