Matematik

Parameterfremstilling

08. marts 2021 af Emilo2000 - Niveau: A-niveau

Kan I hjælpe med disse to opgaver? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2021 af mathon

                                 \small \begin{array}{llr} y_{1}=4\cdot y_0+3=4\cdot 0+3&=&3\\\\ y_{2}=4\cdot y_1+3=4\cdot 3+3&=&15\\\\ y_3=4\cdot y_2+3=4\cdot 15+3&=&63\\\\ y_4=4\cdot y_3+3=4\cdot 63+3&=&255 \end{array}


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.