Kemi

Ledningsevne og konc.

10. marts 2021 af Chemislife - Niveau: Universitet/Videregående
Nogen som kan hjælpe her?

Ledningsevnen af KCl er 1786 µS/g*L^-1 i demineraliseret vand. Hvad er koncentrationen af KCl i en opløsning med en ledningsevne på 256 µS i 1,000 liter vand?

Jeg ved at enheden til slutresultat hedder g/L. Men jeg kan simpelthen ikke få enhederne til at gå op.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2021 af mathon

                             \small \small \begin{array}{lllll} 256\;\mu S=c\cdot 1786\;\frac{\mu S}{g\cdot L^{-1}}\\\\ c=\frac{256\;\mu S}{1786\;\frac{\mu S}{g\cdot L^{-1}}}\\\\ c=\frac{256\;\mu S\cdot g\cdot L^{-1}}{1786\;\mu S}\\\\ c=\frac{256}{1786}\;g\cdot L^{-1}=0.143\;\frac{g}{L} \end{array}


Skriv et svar til: Ledningsevne og konc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.