Tysk

Im Juli

17. marts 2021 af Thomas0090 - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen, som har set filmen "Im Juli", som vil hjælpe med svarer på de der spørgsmål? Tak for hjælpen. 

Märchenmerkmale (eventyrtræk)

1)    Raum- und Zeitlosigkeit (Wir wissen nicht ganz genau wann und wo die Handlung stattfindet).

2)    Aufhebung der Natur- und Kausalgesetze (Tiere reden, Menschen werden verhext)

3)    Stereotype Endung (Das Gute siegt, und das Böse wird bestraft)

4)    Zahlensymbolik (3 und 7 = Glück, 13 = Pech)

5)    Helfer oder Helferin

6)    Dualistische Gruppierung der Personen (gut >< böse, arm >< reich)

7)    Märchensprache (”Es war einmal….”, ”….so leben sie noch heute”..)

8)    Farbensymbolik (rot = Liebe, Leidenschaft, weiß = Unschuld)

9)    Wiederholungen. Beispielsweise hat der Held oft drei Versuche, seine Probe zu bestehen.

10) Das Wunderbare (Magie)

11) Namensymbolik (Schneewittchen, Rotkäppchen)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2021 af Moderatoren

Skriv hvad du har brug for hjælp til – ellers er det svært at hjælpe dig. At svare på spørgsmålene er ikke hjælp.


Svar #2
17. marts 2021 af Thomas0090

Jeg kan ikke finde tingene i filmen, så bare hvis nogen har set filmen, som gerne vil skrive et par stikord til dem.


Skriv et svar til: Im Juli

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.