Matematik

Binomialfordelingen

23. marts 2021 af madsen073 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg søger hjælp til vedhæftede opgaver. For hvordan kan jeg finde fordelingen af X, så jeg kan opstille et søjlediagram? Yderlgiere hvordan bestemmer jeg P(X=8) og P(X=0), hvilken formel skal der benyttes?

Vedhæftet fil: Matematik opgave.PNG

Svar #1
23. marts 2021 af madsen073

  .

Vedhæftet fil:Anden opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2021 af janhaa

a) Bin(30, 0.6)

P(0) = ...

P(1) = ...

P(2)=...

P(30)=...


Svar #3
23. marts 2021 af madsen073

.

Vedhæftet fil:Tredje opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2021 af janhaa

b)

\mu=np=18

\sigma^2=np(1-p)=18*0,4=7,2\\ \sigma=2,68


Svar #5
23. marts 2021 af madsen073

#2

a) Bin(30, 0.6)

P(0) = ...

P(1) = ...

P(2)=...

P(30)=...

I forhold til dette kan det passe at sansyndligheden for de forskellige er 0,6. Eller hvordan skal det forstås? Jeg er ikke den skarpeste til det ..


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. marts 2021 af janhaa

you need to calculate P(0)=... to P(30) 

P(0)=\binom{30}{0}*0,6^0*0,4^{30}=1,15*10^{-12}\\ \\... \\P(30)=\binom{30}{30}*0,6^{30}*0,4^{0}=2,21*10^{-7}


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. marts 2021 af janhaa

and then add them all => P=1


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. marts 2021 af janhaa

#1

  .

lag en ny tråd,


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. marts 2021 af janhaa

#3

.

lag en ny tråd


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. marts 2021 af janhaa

#3

.

3. oppgave:


P=0,5^3=0,125


Svar #11
23. marts 2021 af madsen073

#6

you need to calculate P(0)=... to P(30) 

P(0)=\binom{30}{0}*0,6^0*0,4^{30}=1,15*10^{-12}\\ \\... \\P(30)=\binom{30}{30}*0,6^{30}*0,4^{0}=2,21*10^{-7}

Skal jeg gøre dette til alle 30 antals parameter?


Skriv et svar til: Binomialfordelingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.